Jag tycker att det borde gå bussar dit jag går på lite oftare. För nu går det en på morgonen och en lite senare på eftermiddagen. Majåkersbussen t.ex går flera gånger i timmen men det brukar inte vara så många personer på bussen. Min buss däremot (134 Järpås) burkar alltid vara ganska full, så istället för att slösa bensin på en tom buss kan man använda lite utav det till min buss så att den iallafall går en gång mer på eftermiddagen.

Om jag slutar tidigt så åker jag med en buss som går till Kvänum och då går jag av vid Saleby och från Saleby och hem måste jag åka bil och det är ju inte bra för miljön.
Om jag nu skulle missa den bussen så måste jag vänta i 1timme och 30 minuter till min buss kommer.

Så ännu en gång så tycker jag att det borde gå fler bussar till oss på landet.

//Tilda Stenberg